Julekalender

kr. 349,00

Dette er en bestillingsvarer – bestil inden d.1-11-2021, og du er sikker på at modtage julekalenderen til tiden. Julekalenderen vil blive sendt efter bestillingstidspunkt, de første får først ect.

Tiden inden jul handler for de fleste om nedtælling, enten med skrabe julekalender, kalenderlys eller pakkekalender. Det handler meget om alderen, men når vi nærmer os jul må vi gerne finde det barnlige jeg frem. Så her er julekalendere til børn og barnlige sjæle.

Julekalenderen er syet med filt på forsiden og bomuld på bagsiden. Der er små betrukne knapper til at knappe dagens julepynt på med. Der er 24 forskellige stykker julepynt + gaver og stjerne.

Hæng det på væggen, døren eller ???

Juletræet måler: 92cm i højden og 73cm i bredden

NB: Der medfølger lærer tyggegummi til hjælp, når du hænger det på, eller kan gren spidserne bøje frem.

Betal sikkert hos Homemadeliving

Vi betræber os på at levere så hurtigt som muligt! Forvent imellem 2-4 hver dage. Dog kan det ske at vores produkter er udsolgt og at de skal produceres igen. Du vil kunne se på produktet om det er udsolgt. 

Hos Homemadeliving får du et unikt design forbundet med funktionelitet. Du finder ikke vores designs andre steder, for vi har helt selv skabt dem. 

0
    0
    Din Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen