Kaffevarmer til stempelkande

Hold kaffen varm i længere tid med en kaffevarmer

Ikke alle kan lide kold kaffe! Derfor har vi lavet en kaffevarmer til stempelkander fra Bodum. På den måde undgår du at kaffen bliver kold imens du snakker med gæsterne.

Men vores kaffevarmer til bodum stempelkander, undgår du let og elegant at blive upopulær med kold kaffe.

Den er syet i 100 % hør udvendigt og 100 % bomuld indvendigt. Samtidig får du en isolering med pladevat. Det er de simple, men effektive materialer som vores kaffevarmer bruger.

Ofte er kaffevarmere sorte og kedelige. Det har vi ændret på. Vores kaffevarmer til stempelkande fåes i 2 broderier at vælge imellem: coffeelove og coffeetime. 

Hos Homemadeliving finder du altid noget helt specielt.

Kaffevarmer til stempelkande

Kaffevarmer til stempelkande hygger sig om din kaffekande. Holder den varm og får kaffen til at smage fantastisk! længere Den bedste idé til alle, der ønsker, at deres morgentræk skal forblive på den perfekte temperatur i timevis uden at opleve brændte eller bitre smagsoplevelser. Syet i 100 % hør, udvendig og 100 % bomuld, indvendig. Som isolering er der 2 lag pladevat.

Farverne er Hør med hør farvet broderi eller Sort med hvidt broderi.

Der er 2 broderier at vælge imellem: coffeelove og coffeetime.

NYHED: Nu i 2 størrelser. Small til 8 kopper (1 L.) & Large til 12 kopper (1,5 L.)

Vask: 60 grader

kr. 199,00

Dansk design

Hos Homemadeliving finder du kun dansk designede vare. Vi sætter på pris på kvaltiet og derfor er vores produkter designet i Danmark og lavet i Danmark. Vores produkter er også unikke, så du finder ikke vores design andre steder.

Med en kaffevarmer fra Homemadeliving får du altså en unik oplevelse, som du ikke finder andre steder. 

Miljøvenlig

Vores produkter har fokus på at være miljøvenlige og bæredygtige. Det kan du se gennem hele vores sortiment. Vi kombinerer bæredygtighed og funktionelitet så vi kan blive bedre til at spare på resourcerne. 

0
    0
    Din Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen