Tefilter til kande

kr. 35,00

Det skal også være hyggeligt at tage en kop te, men der bruges rigtig meget papir til teposer, som bare smides ud. Derfor er genanvendelige te filtre en ide. Te filtrene er syet i 100 % bomuld, der er forvasket så de kan bruges med det samme. Materialet er mønstret, hvilket er valgt for at afsmitningen fra teen ikke bliver så synlig.

Efter te filtret er brugt, tømmes tebladene ud i skraldespanden, te filtret skylles og er dermed klar til næste gang.

Te filtret fås i forskellige mønstrede 100 % bomuldsstoffer. Det vil altid være forskellige mønstre alt efter hvilke rester der er at få – men tjek mønster oversigten.

Te filtrene fås i en lille til koppen og en stor til te kande. Begge med en perle der holder posen oppe, når perle hænges ud over kanten af kop eller kande.

Vask: 60 grader

Vask filtret sammen med bomuld på 60 grader eller sæt det ind i opvaskemaskinen og vask det sammen med den øvrige service.

HUSK: Du kan bruge te filtret ca. 40 -50 gange inden vask. Derved sparer du også vand.

 

Betal sikkert hos Homemadeliving

Vi betræber os på at levere så hurtigt som muligt! Forvent imellem 2-4 hver dage. Dog kan det ske at vores produkter er udsolgt og at de skal produceres igen. Du vil kunne se på produktet om det er udsolgt. 

Hos Homemadeliving får du et unikt design forbundet med funktionelitet. Du finder ikke vores designs andre steder, for vi har helt selv skabt dem. 

0
    0
    Din Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen