Repair kit – Jeans

kr. 59,00

Nyt liv til dine jeans.

Tiden er moden til at genopdage tidligere tiders håndværk. Tøjet skal repareres for at forlænge levetiden og bringe yndlingsmodellerne tilbage til livet. Derved sparer vi på resurserne og oplever glæden ved at personliggøre garderoben.

Det kan ske ved at reparere. En reparation selvfølgelig praktisk, men den skal ikke skjules, som i tidligere tider, da Bedste reparerede familiens tøj.

I dag er en reparation et statement og en bevist dekoration, der er individuel og som skal skille sig ud.  Lad os derfor hylde uperfekthed og i stedet skabe personlighed.

Dette Repair kit indeholder 4 stk. denim og 4 stk. bagsidestof, begge med lim. Samt broderitråd og synål. Desuden er der en vejledning så du kan komme i gang.

NB: det er ikke nok at stryge stoffet på, det holder ikke i vask.

Materiale: 100% Bomulds denim rester, der er forvasket.

Betal sikkert hos Homemadeliving

Vi betræber os på at levere så hurtigt som muligt! Forvent imellem 2-4 hver dage. Dog kan det ske at vores produkter er udsolgt og at de skal produceres igen. Du vil kunne se på produktet om det er udsolgt. 

Hos Homemadeliving får du et unikt design forbundet med funktionelitet. Du finder ikke vores designs andre steder, for vi har helt selv skabt dem. 

0
    0
    Din Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen