Nissen Harry

kr. 50,00

Juletid er en særlig tid, hvor mange traditioner og historier om nisser kommer frem. Det er en tid, hvor vi kan nyde hyggen og nissen Harry hjælper gerne med ekstra julestemningen i december.

Harry er en kreativ og sjov nisse, med magneter i hænderne kan han kravle rundt på rør og andre ting af metal, så som lamper etc.

Harry er lavet som en kombination af strik, hækling og syning. Det giver ham en unik og personlig stil, der skiller sig ud fra andre nisser.

Du kan købe en tilbehørspakke, der indeholder det du skal bruge til Harry. Det eneste du skal have selv, er garnrester. Derved sparer vi på ressourcerne og Harry giver sit lille bidrag til bæredygtighed.

Du finder tilbehørspakken her:  Tilbehør

Betal sikkert hos Homemadeliving

Vi betræber os på at levere så hurtigt som muligt! Forvent imellem 2-4 hver dage. Dog kan det ske at vores produkter er udsolgt og at de skal produceres igen. Du vil kunne se på produktet om det er udsolgt. 

Hos Homemadeliving får du et unikt design forbundet med funktionelitet. Du finder ikke vores designs andre steder, for vi har helt selv skabt dem. 

0
    0
    Din Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen