Kaffefilter til maskine – Genanvendeligt

kr. 35,00

Købt 3 og spar 10%

Spar på papiret og brug genbrugs kaffefiltre. Kaffe filtrene er syet i 100 % bomuld, der er forvasket så de kan bruges med det samme. Materialet er mønstret, hvilket er valgt for at afsmitningen fra kaffe olie og farven fra kaffen, ikke bliver så synlig.

Ved brug gør du som du plejer, fyld kaffe og vand på, når det er trukket igennem så tømmer du grumset ud i skraldespanden, eller bruger det til roserne i haven. Så skylder du filtret og det er klar til næste gang.

En vigtig ting at huske er, når du skyller kaffe grums ud i kloakken: det sætter sig og kan meget let danne propper, specielt i gamle afløb.

Kaffefiltret fås i forskellige mønstrede 100 % bomuldsstoffer. Det vil altid være forskellige mønstre alt efter hvilke rester der er at få – men tjek mønster oversigten.

NYHED: Ubleget lærred (100% Bomuld) vil være en fast del af sortimentet fremover. Naturligvis for vasket.

Vask: 60 grader

Vask: filtret sammen med bomuld på 60 grader eller sæt det ind i opvaskemaskinen og vask det sammen med den øvrige service.

HUSK: Du kan bruge kaffefiltret ca. 40 -50 gange inden vask. Derved sparer du også vand.

Betal sikkert hos Homemadeliving

Vi betræber os på at levere så hurtigt som muligt! Forvent imellem 2-4 hver dage. Dog kan det ske at vores produkter er udsolgt og at de skal produceres igen. Du vil kunne se på produktet om det er udsolgt. 

Hos Homemadeliving får du et unikt design forbundet med funktionelitet. Du finder ikke vores designs andre steder, for vi har helt selv skabt dem. 

0
    0
    Din Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen