Dækkeserviet: Sky Line

kr. 59,95

”At rejse er at leve….”, kloge ord sagt af H.C. Andersen. Planlægningen inden, forventningens glæde og minderne efterfølgende, er en stor del af det at rejse. Med dette som inspiration har jeg designet Sky Line, en dækkeserviet med et internationalt out look.

Nu kan du rejse i fantasien, mindes din/jeres sidste tur eller se frem til næste, samtidig med at du kan dække et smukt bord.

Sky Line er fremstillet af gamle lagener der er indfarvet, i sort og bagsiden er lysegrå bomuld med lille prik.  Broderiet er hvidt. Der kan forekomme små farveforskelle, men jeg forsøger at sammensætte dit valg så de passer sammen.

Du kan naturligvis blande de forskellige broderier, som du syntes, måske en af hver eller….. Valget står mellem: London, Paris og New York.

Dækkeserviettens størrelse er: 38 cm x 28 cm

Vask: 40 grader kulørt

Betal sikkert hos Homemadeliving

Vi betræber os på at levere så hurtigt som muligt! Forvent imellem 2-4 hver dage. Dog kan det ske at vores produkter er udsolgt og at de skal produceres igen. Du vil kunne se på produktet om det er udsolgt. 

Hos Homemadeliving får du et unikt design forbundet med funktionelitet. Du finder ikke vores designs andre steder, for vi har helt selv skabt dem. 

0
    0
    Din Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen